Vijf minuten lezen, uren tijd besparen

Druk, druk, druk… Gelukkig hebben we een paar eenvoudige tips voor je die je tijdwinst opleveren. Fijn als je werkt in de woninginrichting of een verf- en behangspeciaalzaak, nietwaar?

Tip 1: neem een keer de bedrijfsprocessen goed onder de loep

 

Werken jullie wel efficiënt? Of kan het beter, handiger, sneller? Ga in januari een keer een middagje met je collega’s  zitten om te brainstormen over hoe jullie tijd kunnen besparen. Zet het nu alvast in de agenda. Als je wilt kunnen wij ook aanschuiven en je daarbij (gratis) adviseren.

 

Tip 2: doe meer digitaal en minder op papier

 

Kun je overstappen van papier naar digitaal? Kijk daar eens goed naar in je bedrijf. Zorg bijvoorbeeld dat je inkoopfacturen via de mail krijgt. Die kun je makkelijk in Promesse importeren en hoef je dus niet over te typen en in een ordner op te bergen.

 

Tip 3: stap over op handige apps

 

Wist je dat we een aantal handige apps voor je hebben? Zoals de Promesse Offerte app, de Scan Easy, een app voor het inmeten en de Management App voor rapportages. Die werken makkelijk en snel. Bovendien zijn ze gekoppeld aan Promesse, dus aan de software waar je mee werkt. Daardoor sla je in veel gevallen een aantal tijdrovende stappen over.

 

Tip 4: maak optimaal gebruik van je scanner

 

Als je met je scanner langs de artikelen loopt die je wilt bestellen, dan staan ze meteen in je inkooporder en zitten ze in Promesse.

 

Tip 5: ga slimmer balansen

 

Tellen, gegevens invoeren… Dat is aan het eind van het jaar een van de meest tijdrovende klussen en vaak het minst geliefd. Het kan makkelijker, sneller en beter! Hoe? (zie onze blog van 14 november)

 

Volgende keer: goede voornemens

 

Hartelijke groet,

 

Achmed Afkiri

 

AIS

tel: +31 (0)88 1700 602      www.ais-groep.nl      info@ais-groep.nl      kvk: 67405320      Privacyverklaring

BLOG